SPILLREGLER:

Følgende regler gjelder for alle Gladiatus spillservere.
Hvis du mener at du har blitt urettferdig straffet, vennligst ta kontakt med spillsupport på http://support.no.gladiatus.gameforge.com/
Vær obs på at grunnet databeskyttelses bekymringer, kan vi kun diskutere forespørsler og klager vedrørende spesifikke kontoer med kontoeieren med korrekt verifisering.

1. Multikontoer & Delt IP tilkobling

Alle spillere har lov til å ha flere kontoer på én og samme server. Disse må erklæres for oss ved bruk av en innebygget spillfunksjon. Den samme funksjonen må brukes hvis flere spillere logger innpå spillet via samme IP-adresse. Multi-kontoer og spillere som deler en IP-adresse får automatisk begrensninger, og å omgå disse begrensningene via andre spillere er ikke tillatt.

2. Kontodeling

Du har ikke lov til å dele dine innloggingsdetaljer med andre spillere.

3. Utnytte Bugs

Å utnytte og å bruke bugs og/eller programmeringsfeil er strengt forbudt. Hvis en spiller oppdager en bug, er de pålagt å informere spillsupport om dette straks.

4. Bot og Skript

Å bruke programvare eller skript for å få en fordel på bekostning av andre spillere er ikke tillatt. Dette inkluderer bruk av bot, makroer eller andre former for automatiserte skript.

5. Ekte Trusler

Å uttrykke at man har til hensikt å volde skade på en annen person (brukere, lagspillere eller Gameforge representanter) er strengt forbudt.

6. Innhold

Følgende innhold er ikke tillatt på noen Gladiatus-relaterte plattformer:

  • Fornærmelser (dette inkluderer både klart og skjult språk i profiler, navn, meldinger, nyheter, klannavn, klanprofiler osv.) og upassende oppførsel mot andre folk
  • politiske eller religiøse meninger, pornografiske, rasistiske eller ekstremistiske syn og uttrykk av noe slag
  • spam og reklamering av ikke-Gameforge relaterte bedrifter/organisasjoner eller nettsider
Språk - Norsk er det offisielle språket på no.gladiatus.gameforge.com, men Engelsk er generelt tolerert.

Å etterligne en i personalet (Community Team member eller Gameforge ansatt) for å legge ut falsk informasjon eller tur andre brukere med sanksjoner er forbudt.

7. Spesielle Vilkår og Betingelser

T&C er blitt supplert med disse reglene og må observeres.